søndag 29. juni 2014

Nytt bad

Nå som vi har lagt bryllup bak oss og oppussing for fullt er tilbake på agendaen, har vi for alvor begynt å planlegge hvordan det nye badet skal bli.

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om smarte og praktiske baderomsløsninger (trykk for å komme til innlegg) og her vil jeg ta med meg mine egne tips. Men nå har jeg også tegnet hvordan jeg ser for meg planløsningen på badet, og vaskerommet som blir i rommet ved siden av.

Jeg har ikke helt bestemt meg enda, og jeg ser for meg at det vil være lurt å rådføre seg med en totalleverandør som har gjort dette mange ganger. Dette er så dyrt at jeg vil helst ikke gjøre feil!

her ser dere foreløpig inspirasjon til badet. Jeg skal ha sorte granittfliser på gulvet, mindre sorte fliser i dusjen og lysere fliser på veggene.20140628-205422-75262833.jpg

Og her ser dere mitt førsteutkast til badet. Det dere ser ved siden av pipa, skal være en glassvegg inn til en stor dusj.
Jeg debatterer om jeg skal gjøre badet bittelitt mindre for å få mer plass på vaskerommet. Greit å kunne henge opp klær osv. Kom gjerne med innspill om dere har noen!

RoomSketcher Mitt drømmebad 20.5.0.2014 17.51.15
For å tegne badet har jeg brukt tegneprogrammet man finner på nettsidene til bademiljo.no

Hva var viktig for dere da dere bygget bad eller vaskerom?

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar