mandag 19. oktober 2015

Badet er ferdig! (nesten)


Hei på dere, lenge siden sist!


Det ser ut til at det er nesten et år siden forrige innlegg, og mye har skjedd på den tiden. Om jeg kommer tilbake til bloggingen "for fullt" vet jeg ikke, men jeg skal nå prøve!
Jeg har nå også bestemt at bloggen skal favne om et litt bredere spekter og være en arena for mine andre interesser som er matlaging og hagearbeid. 

Siden sist jeg blogget har ihvertfall badet blitt noe mer ferdig. Det eneste som mangler nå er vel egentlig lister og noen flere knagger til håndklær.


Vi er vel i utgangspunktet veldig fornøyd, jeg er spesielt glad for flisvalget på gulvet! Og den sorte granitten kommer virkelig til sin rett i dusjnisjen hvor vi også valgte å ha den på veggen. Jeg ville jo egentlig ha noe litt mer ekstravagant innredning på badet, men fornuften (og mannen) seiret og fikk gjennomslag for innredning i sort høyglans. Det må dog nevnes at det passer utmerket til flisene og øvrig innredning, så noe var


Veldig fornøyd med de nydelige og dekorative speilene fra Neptune Home!


Dusjnisjen sett fra siden! 

Det kommer flere bilder fra badet, men først må jeg ønske med et objektiv med vidvinkel.
Badet er langt og smalt, og det viser seg at det ikke er så lett å fotografere det.
Noen som har gode tips til objektiver og innstillinger på kamera? Jeg har et "eldre" canon 350d (fra steinalderen sånn ca.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar