onsdag 21. august 2013

Personal Style Boot-Camp - 4 trinn for å finne din egen stil!Kom over denne artige artikkelen, som inneholder noen virkelig gode tips til hvordan man kan finne sin egen stil! Gudene skal vite at det ikke alltid er like enkelt å finne frem i en jungel av interiør!
Har gått gjennom de 4 punktene selv noen ganger, og de har vært til god hjelp. Spesielt de som hjelper å avgjøre hva som skal bli med hjem fra butikken, og hva som bør få stå igjen i hyllen!

Trinn 1, sier at man skal finne 5 stikkord, som du ønsker skal være beskrivende for din stil. Og med det menes det altså adjektiver, og ikke nødvendig ord vi bruker for å beskrive en stil som; Shabby Chic, retro, nordisk osv..
Men heller ord som, koselig, søtt, kjølig, elegant og videre i den duren.
Og tilsvarende blir det i punkt to, men her skal man finne stikkord som beskriver ting du egentlig ikke vil ha med deg hjem, men som du kanskje allikevel har en tendens til å ende opp med?
Jeg leste i kommentarfeltet at en dame ikke hadde et ord, men en setning, som var noe som "jeg kan få det til å funke", dvs at hun måtte endre den på noe vis. Male den eller noe slikt. Det var hennes "no-go" ord, for hun visste at hun aldri kom til å få gjort noe med den, og den ville bli liggende i et skap med resten av bomkjøpene ;-)

Jeg håper at denne "øvelsen" gjør at det blir færre bomkjøp i årene fremover. Og at jeg heller kan lære meg å spare til de tingene jeg -virkelig- vil ha.

Don't settle for less!

Hvordan avgjør dere hva som får bli med hjem?

Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Takk for supert tips, dette skal testes :-) Før jeg skal kjøpe noe, tenker jeg ut hvor jeg skal ha tingen, dvs om jeg har plass. Klarer jeg ikke å finne ut hvor tingen skal stå, kjøper jeg den ikke. Funker ofte, men ikke alltid ;-)

    SvarSlett
  2. Så lurt! Jeg prøver også å se for meg hvor jeg skal ha det..men det hender jeg kjøper ting allikevel, i håp om at jeg skal finne en plass, med varierende hell :-)

    SvarSlett